Ohita
Tjäreborgin uusia retkiä Gran Canarialla
Tjäreborgin uusia retkiä Gran Canarialla

Tiedote -

Tjäreborgin uudet retket esittelevät vähemmän tunnettua Gran Canariaa

Gran Canaria on jo vuosikymmeniä ollut Tjäreborgin suosituin lomakohde talvikaudella. Monet lomailijat palaavat sinne yhä uudelleen erityisesti rantalomakohteiden ja Las Palmasin houkuttelemina. Gran Canarialla on kuitenkin paljon muutakin tarjottavaa, ja Tjäreborg laajentaa nyt retkivalikoimaansa uusilla seikkailullisilla ja aktiivisilla retkillä. Niiden mukana voi lähteä esimerkiksi kiipeilemään tai vaeltamaan vuorilla, tutustumaan sademetsään tai tulivuoren kraatteriin.

Nämä tavallisesta poikkeavat retket vievät ajatukset pikemminkin Arizonan kalliomaisemiin tai päiväntasaajan luontoon ja näyttävät aivan uuden puolen Gran Canariasta.

– Gran Canarian mukava ilmasto, aurinko ja lämpö on kaikille tuttu juttu, mutta saaren tarjoamat upeat luontoelämykset saattavat olla melko tuntemattomia. Uima-altaalla loikoilussa ei toki ole mitään vikaa, mutta tiedämme myös, että monet asiakkaamme haluavat olla aktiivisia ja etsivät elämyksiä. Nämä uudet retket vastaavat juuri niihin toiveisiin ja tarjoavat adrenaliinia, seikkailua, makuelämyksiä ja huikeita maisemia, joita muistellaan pitkään, kertoo Jessica Virtanen, Tjäreborgin maajohtaja.

Paikallistuntemuksesta ja retkien opastuksesta vastaa Tjäreborgin yhteistyökumppani ja elämysretkien asiantuntija Climbo. Retkiryhmät pidetään pieninä, jotta elämys on mahdollisimman yksilöllinen. Retkien opastus on englanniksi. Seikkailullisten elementtien lisäksi retkillä koetaan myös paikallista ruoka- ja juomakulttuuria sekä tutustutaan saaren kasveihin, eläimiin ja historiaan.

Aluksi Tjäreborgin tarjonnassa on viisi uutta retkeä, jotka kaikki ovat varattavissa jo etukäteen. Uutuuksien lisäksi retkivalikoimasta löytyvät toki edelleen myös tutut suosikit katamaraaniretkistä saarikierroksiin.

Tjäreborgin uutuusretket Gran Canarialla:

Via Ferrata – jännittävä luontoelämys, jossa yhdistyy kiipeily ja patikointi.

The Red Canyon – rotkojen ja vuoristomaisemien halki vievä patikointiretki, johon sisältyy myös paikallisia makuja ja historiaa.

Gran Canarian sademetsä – patikointia ikivanhassa Bosque de Doraman metsässä, pulahduksia luonnonaltaisiin ja paikallisia makuelämyksiä.

Tulivuoriretki – retki saaren korkeimpaan kohtaan, tulivuoren kraattereille ja hienoille näköalapaikoille.

Canyoning – jännittävää luontoretkeilyä vesiputouksilla, rotkossa ja kallioseinämillä vaeltaen, kiipeillen ja köyden varassa kalliota pitkin laskeutuen.

Hinnat alk. 80,- (aikuiset) / 70,- (lapset)

Aiheet


http://www.tjareborg.fi/

Tjäreborg on toiminut Suomessa matkanjärjestäjänä vuodesta 1966 lähtien.

Yhteyshenkilöt

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön yhteyshenkilö +358438248809
Jessica Virtanen

Jessica Virtanen

Lehdistön yhteyshenkilö Maajohtaja +358405247116