Ohita
Tjäreborgin maskotit Lollo ja Bernie saavat oman digitaalisen maailman

Tiedote -

Tjäreborgin maskotit Lollo ja Bernie saavat oman digitaalisen maailman

Vuosittain tuhannet lapsiperheet tapaavat lomahotelleissa Tjäreborgin suositut maskotit, Lollo-kirahvin ja Bernie-karhun. Nordic Leisure Travel Group panostaa nyt hahmojen omaan lollobernie.com -verkkosivustoon, joka sisältää uudistuneen verkkokaupan lisäksi myös hauskoja puuhavinkkejä askartelusta leikkeihin ja resepteihin.

Kesälomamatkan varanneista Tjäreborgin asiakkaista lähes puolet (44 %) on valinnut perheille suunnatun hotellin, jossa voi tavata Lollo & Bernie -maskotit. Sunwing Family Resorts ja Ocean Beach Club ovat myös hiihtolomakauden suosituimpia hotelleja lapsiperheiden keskuudessa.

Uusi sivusto tavoittelee käyttäjikseen paitsi lomamaskotteja kaipaavia perheitä, myös uusia käyttäjiä, joille hahmot eivät vielä ole tuttuja. Lollobernie.com sisältää uudistuneen verkkokaupan lisäksi myös Lollo & Bernie Clubin sekä hauskoja puuhavinkkejä askartelusta leikkeihin ja resepteihin. Jatkossa luvassa on myös nykyistä enemmän videomateriaalia. Lollon & Bernien maailma on suunnattu lasten vanhemmille, mutta se tarjoaa koko perheelle hauskaa ajanvietettä suosittujen hahmojen parissa.

– Kiinnostus maskottihahmojamme kohtaan on jo pitkään ollut suurta, ja toivotamme kaikki uudet ja vanhat Lollon & Bernien ystävät tervetulleiksi tähän uuteen, jännittävään digitaaliseen maailmaan. Uuden alustan avulla voimme lisätä brändin tunnettuutta. laajentaa konseptia ja panostaa enemmän verkkokauppaan ja digitaalisiin elämyksiin, kertoo Sharni Breinholt, Head of Lollo & Bernie Brand & Concept, Nordic Leisure Travel Group.

Jo entuudestaan tuttu verkkokauppa saa uuden ilmeen ja tuotevalikoima kasvaa monien laadukkaiden lisenssikumppanuuksien myötä, kuten Teddykompaniet ja pfgSTOCKHOLM. Suosittujen pehmolelujen, puuhakirjojen ja pelien lisäksi verkkokaupassa on myös erilaisia asusteita, matkatarvikkeita ja vaatteita.

Lollo & Bernie Club

Uusi ominaisuus sivustolla on yhteisö, Lollo & Bernie Club, johon voi liittyä jäseneksi. Jäsenet saavat digitaalisen tervetulopaketin, ennakkotietoa uutuuksista ja uutiskirjeen.

– Muissa Pohjoismaissa Lollo & Bernie ovat todella suosittuja ja tunnettuja. Uskon, että uuden sivuston kautta laajennamme Lollon & Bernien ystäväpiiriä myös meillä Suomessa. On hienoa, että voimme pitää yhteyttä lapsiperheisiin myös lomien välillä Lollon & Bernien välityksellä, sanoo Tjäreborgin maajohtaja Jessica Virtanen.

Lollobernie.com-sivusto on kaikkien kiinnostuneiden käytettävissä riippumatta siitä haluaako liittyä Lollo & Bernie Clubiin. Lollo & Bernie Clubiin voivat liittyä vain täysi-ikäiset.

Linkit

Aiheet


http://www.tjareborg.fi/

Tjäreborg on toiminut Suomessa matkanjärjestäjänä vuodesta 1966 lähtien.

Yhteyshenkilöt

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön yhteyshenkilö +358438248809
Jessica Virtanen

Jessica Virtanen

Lehdistön yhteyshenkilö Maajohtaja +358405247116