Ohita
Bergamo,Italia
Bergamo,Italia

Tiedote -

Tjäreborgille kesäksi kaksi uutta kaupunkilomakohdetta: Wroclaw ja Bergamo

Vuoden 2023 aikana Tjäreborgin kaupunkilomien myynti kasvoi edellisvuodesta 42 %. Kesäkaudelle 2024 Tjäreborg tuo valikoimaansa kaksi uutta kaupunkilomakohdetta: Puolan Wroclawin sekä pohjoisitalialaisen Bergamon.

– Lyhyet kaupunkipyrähdykset ovat todella suosittuja. Haluamme perinteisten metropolien, kuten Lontoon ja Pariisin, lisäksi tarjota myös hieman tuntemattomampia ja pienempiä kaupunkikohteita, kertoo Tjäreborgin maajohtaja Jessica Virtanen.

– Matkanjärjestäjän paketiksi kootut suorat reittilennot ja mukava kaupunkihotelli ovat matkailijalle paitsi helppo ja sujuva, myös kuluttajansuojan kannalta hyvä valinta, jatkaa Virtanen.

Wroclaw – Puolan suosio kasvaa edelleen

Puola on yksi viime aikojen eniten suosiotaan kasvattaneista kohteista. Vuoden 2023 aikana Puolan matkakohteiden suosio kasvoi Tjäreborgilla noin kolmanneksella edelliseen vuoteen verrattuna. Puolan valtteihin lukeutuvat kohtuullinen hintataso ja lyhyet lentomatkat, joiden ansiosta kohteet sopivat mainiosti vaikka lyhyelle viikonloppumatkalle.

Uutuuskohde Wroclaw lounais-Puolassa, Oder-joen varrella, on yksi Puolan vanhimmista kaupungeista ja maan neljänneksi suurin kaupunki. Puolan Venetsiaksikin kutsussa kaupungissa matkailijoita houkuttavat mm. hieno arkkitehtuuri, kiinnostava historia, erilaiset kulttuuritapahtumat, kiinnostavat museot sekä ravintolat ja olutkellarit.

Maalis–huhtikuun vaihteesta alkaen Wroclawiin pääsee Helsingistä suorilla lennoilla noin kahdessa tunnissa.

Bergamo – kaunis keskiaikainen kaupunki Pohjois-Italiassa

Italia nauttii tunnetusti suurta suosiota rantalomailijoiden keskuudessa, mutta myös italialaiset kaupungit houkuttavat suomalaisia lomailijoita yhä enemmän. Pääkaupunki Rooma on kiilannut suosiossa Espanjan Barcelonan ohi ja on tällä hetkellä Tjäreborgin kaikkein suosituin kaupunkilomakohde.

Tulevan kesäkauden uutuuskohde kaupunkilomien ystäville on Pohjois-Italian Lombardiassa sijaitseva Bergamo. Bergamo tarjoaa hienon yhdistelmän nykyaikaa ja keskiaikaista historiaa. Se on myös hyvä tukikohta alueeseen tutustumiseen, sillä Milanoon on vain noin 50 kilometriä, Como-järvelle noin 30 km ja upeat Alpit kohoavat kaupungin pohjoispuolella.

Bergamon pieni lentokenttä Orio al Serio sijaitsee näppärästi vain viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Aiheet


http://www.tjareborg.fi/

Tjäreborg on toiminut Suomessa matkanjärjestäjänä vuodesta 1966 lähtien.

Yhteyshenkilöt

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön yhteyshenkilö +358438248809
Jessica Virtanen

Jessica Virtanen

Lehdistön yhteyshenkilö Maajohtaja +358405247116