Ohita
Tjäreborg yhteistyöhön Resurs Bankin kanssa

Tiedote -

Tjäreborg yhteistyöhön Resurs Bankin kanssa

Nordic Leisure Travel Groupin (NLTG) pohjoismaiset matkanjärjestäjät aloittavat yhteistyön Resurs Bankin kanssa ja laajentavat näin lomamatkojen maksutapavalikoimaa. Yhteistyön myötä Tjäreborg tarjoaa jatkossa maksutapoina myös laskun sekä maksun osissa. Uudet maksumuodot vastaavat asiakkaiden odotuksiin joustavista, turvallisista ja mutkattomista maksumuodoista.

Tjäreborg ja sen sisaryritykset NLTG-konsernissa (Ving Norjassa ja Ruotsissa sekä Spies Tanskassa) ovat myyneet lomamatkoja verkkokaupassa jo yli 20 vuotta. Resurs Bankin uusien maksuratkaisujen avulla pohjoismaisten lomamatkaajien ulottuville tulee kaksi uutta matkan maksutapaa: lasku ja maksu osissa. Maksutavat tarjoavat kuluttajalle 30–60 päivän korottoman ja kuluttoman maksuajan sekä mahdollisuuden osamaksuun, mikä tuo lisää joustoa lomamatkan varaamiseen. Uudet maksutavat otettiin käyttöön Tjäreborgin ruotsalaisen sisaryhtiön Ving.se -sivustolla noin viikko sitten, ja ne on otettu hyvin vastaan.

– Arvioimme pohjoismaisten markkinoiden toimijoita, ja valitsimme yhteistyökumppanin, joka vastaa vaatimuksiamme hyvästä asiakaskokemuksesta. Resurs Bankilla on kokemusta toimialaltamme, ja se tarjoaa nykypäivän asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun. Resurs Bank on myös taloudellisesti vakaa toimija. Jo ensimmäisen viikon jälkeen voimme todeta, että uudet maksutavat ovat tervetulleita. Ensimmäinen asiakas valitsi laskun jo 15 minuuttia uusien maksutapojen käyttöönoton jälkeen, sanoo Øyvind Tørstad, Head of Ancillaries and Customer Payments, Nordic Leisure Travel Group.

Pohjoismaisista kuluttajista erityisesti ruotsalaiset arvostavat laskua verkkokaupan maksutapana. Netsin pohjoismaisen maksutaparaportin mukaan Ruotsissa vuonna 2020 lasku oli kaikkein suosituin verkkokaupan maksumuoto (33 %). Saman raportin mukaan maksu verkkopankissa (38 %) ja korttimaksu (26 %) ovat suosituimmat maksutavat Suomessa, mutta lasku on noussut jo kolmanneksi suosituimmaksi maksutavaksi (13 %). Matkailu muodostaa merkittävän osuuden pohjoismaisesta verkkokaupasta, ja uuden yhteistyön myötä Resurs Bank vahvistaa asemaansa pohjoismaisessa verkkokaupassa.

– Olemme tyytyväisiä ja ylpeitä siitä, että NLTG valitsi Resurs Bankin kumppanikseen Pohjoismaiden markkinoille. Erityisesti pandemian jälkeisenä aikana asiakkaat asettavat korkeat vaatimukset turvallisuudelle ja joustavuudelle, kun he varaavat ja maksavat lomamatkan. Olemme yhdessä NLTG:n kanssa luoneet verkkokaupan maksutapavalikoiman, jossa asiakas voi valita itselleen sopivimman erityisesti matkailuun sopivista maksutavoista. Tiedämme, että tämä on tärkeä tekijä kiinnostavan tarjonnan ja myönteisen ostokokemuksen kannalta, sanoo Andreas Andersson, Acting CCO Nordic Payment Solutions , Resurs Bank.

Lisätiedot:

Andreas Andersson,
Acting CCO Nordic Payment Solutions,
Resurs Bank,
andreas.andersson@resurs.se
p. +46 736 612 083

Øyvind Tørstad,
Head of Ancillaries and Customer Payments,
Nordic Travel Leisure group,
oyvind. torstad@ving.no
p. +47 906 58 805


http://www.tjareborg.fi/

Tjäreborg on toiminut Suomessa matkanjärjestäjänä vuodesta 1966 lähtien.

Yhteyshenkilöt

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön yhteyshenkilö +358438248809
Jessica Virtanen

Jessica Virtanen

Lehdistön yhteyshenkilö Maajohtaja +358405247116