Ohita
Tjäreborg lanseeraa loma-aiheisen podcastin yhteistyössä Sami Kurosen kanssa

Tiedote -

Tjäreborg lanseeraa loma-aiheisen podcastin yhteistyössä Sami Kurosen kanssa

Uusi Lomaefekti-podcast tuo lomatunnelman keskelle arkea. Kymmenosaiseen podcastin jokaisessa jaksossa jutellaan julkisuudesta tutun vieraan kanssa hänen lomakokemuksistaan ja siitä, mitä loma ja arjesta irtautuminen hänelle merkitsee. Podcastin isäntänä ja matkaoppaana toimii radio- ja tv-juontaja Sami Kuronen.

Tjäreborgin Lomaefekti-podcast on suunnattu kaikille, jotka suunnittelevat lomaa, unelmoivat, etsivät uusia ideoita ja inspiraatiota tai vain haluavat hetkeksi lomatunnelmaan keskellä kiireistä arkea.

– Haluamme inspiroida kuulijaa erilaisilla lomakertomuksilla. Audioformaatti mahdollistaa sen vaikkapa kotona arkisten puuhailujen ohessa. Lomatunnelma välittyy myös ilman niitä visuaalisia elementtejä, joihin olemme yleensä matkailussa tottuneet, sanoo Hannu Sääskilahti, Tjäreborgin Brand Manager.

Uutuuspodcastin jokaisessa jaksossa on vieraana julkisuudesta tuttu henkilö, jonka kanssa keskustelu polveilee lomailun ja matkustelun piirissä laidasta laitaan. Vieraita isännöi ja keskustelua johdattelee monille suomalaisille tuttu radio- ja tv-juontaja Sami Kuronen.

– Itsekin poden kroonista matkakuumetta, ja laukut ovat ainakin ajatuksissa pakattuna koko ajan. Lomaefekti-podcastissa minulla on ilo jutella maailmaa monin eri tavoin nähneiden vieraiden kanssa, jakaa lomamuistoja ja inspiroitua uusista kohteista, Kuronen kertoo.

Tjäreborgin Lomaefektin ensimmäisellä kaudella kuullaan kymmenen jaksoa. Ensimmäinen jakso julkaistaan maanantaina 26.2. ja uusi jakso ilmestyy joka maanantai. Podcast on kuunneltavissa Suplassa ja muissa podcast-palveluissa.

Ensimmäisen jakson vieraana on Käärijä. Tulevissa jaksoissa vierailevat mm. huippu-urheilija Nooralotta Neziri, toimittaja ja matkailija Riku Rantala, juontaja Jenni Alexandrova ja näyttelijä Ernest Lawson. Jokaisessa jaksossa kuullaan myös Tjäreborgin asiantuntijan hyödyllisiä faktavinkkejä loman suunnitteluun, varaamiseen ja toteutukseen liittyen.

LINKKI: Kuuntele Lomaefektin ensimmäinen jakso Suplassa tai Spotifyssa.

Lisätietoja:

Hannu Sääskilahti, Brand Manager, Tjäreborg, hannu.saaskilahti@tjareborg.fi, p. 050 356 3510

Linkit

Aiheet


http://www.tjareborg.fi/

Tjäreborg on toiminut Suomessa matkanjärjestäjänä vuodesta 1966 lähtien.

Yhteyshenkilöt

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön yhteyshenkilö +358438248809
Jessica Virtanen

Jessica Virtanen

Lehdistön yhteyshenkilö Maajohtaja +358405247116