Ohita
Ocean Beach Club - Kreeta
Ocean Beach Club - Kreeta

Tiedote -

Tjäreborg avaa kesän 2021 matkat myyntiin

Tjäreborg avaa tänään myyntiin ensi kesän lomamatkat Välimeren suosituimpiin kohteisiin Espanjassa, Kreikassa ja Kyproksella. Suurin osa Tjäreborgin suosituimmista konseptihotelleista, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels ja O.B.C by Sunwing, sekä n. 30 muuta hotellia ovat nyt varattavissa Tjareborg.fi-sivujen kautta. Lisää hotelleja avataan myyntiin sitä mukaa kuin hinnoittelu valmistuu.

Ensimmäisessä vaiheessa ovat varattavissa kohteet ja valitut hotellit Kreetalla, Rodoksella, Kyproksella ja Mallorcalla.

    - Odotamme innolla, että saamme toivottaa vieraamme taas tervetulleeksi kohteisiimme. Sekä Tjäreborgin omista että ulkoisista tutkimuksista käy ilmi, että moni haluaa taas matkustaa ulkomaille. Vieraiden tulee luonnollisesti tuntea olevansa matkan aikana turvassa, kun he varaavat tulevaa lomamatkaansa. Tästä syystä otamme käyttöön selkeän turvallisen matkustamisen toimintasuunnitelman ”Safe Travel”.Toimintasuunnitelmassa esitellään uudet rutiinit hotelleissa, lennolla, lentokenttäbussissa, aina matkan alusta loppuun saakka. Kuten aikaisemmikin, matkan hintaan sisältyy maksuton Muutos- ja peruutusturva, kertoo Fredrik Henriksson, Nordic Leisure Travel Groupin viestintäjohtaja.

Matkusta turvallisesti Tjäreborgin matkalla
Turvallinen matkustaminen on useimmille erityisen tärkeää korona-aikana. Tjäreborg on sen vuoksi ottanut käyttöön ”Safe Travel" – turvallisen matkustamisen toimintasuunnitelman, jossa on selkeät ohjeet turvalliselle matkustamiselle. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että kaikki hygienia- ja turvallisuusrutiinit ovat korkeimmalla tasolla koko matkan ajan, niin lennolla, lentokenttäbusseissa, hotelleissa ja kaikissa Tjäreborgin järjestämissä aktiviteeteissa.

Tjäreborgin konseptihotelleissa mm. huoneiden siivousta tehdostetaan, samanaikaisesti ruokailevien vieraiden lukumäärää rajoitetaan ravintoloissa ja aktiviteeteissa otetaan huomioon uudet toimintaohjeet. Lentokenttäkuljetuksissa otetaan myös huomioon paikallisten viranomaisten vaatimukset sekä toteutetaan laajoja hygieniatoimenpiteitä. Samat säännöt koskevat myös Tjäreborgin järjestämiä retkiä ja aktiviteetteja, joita järjestetään tietyssä määrin rajoitetusti.

Myös Tjäreborgin lentoyhtiöllä, Sunclass Airlinesilla, otetaan käyttöön uudet turvallisuuskäytännöt, jotka noudattavat sekä kotimaan viranomaisten ja EASA:n (The European Authority for Aviation Safety) vaatimuksia.Tjäreborgin lentoyhtiö tekee myös tiivistä yhteistyötä paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa lentoasemilla. Sikäli kuin mahdollista, tulisi matkustajien tehdä lähtöselvitys Tjäreborgin sovelluksen kautta ennen lentokentälle saapumista, jotta sosiaalisia kontakteja voitaisiin rajoittaa lentokentällä. Käsimatkatavaroita tulisi ottaa mukaan mahdollisimman vähän.

Sekä matkustajien että matkustamohenkilökunnan on käytettävä kasvosuojaimia. Lennolla palvelu mukautetaan mm. uusia hygieniamääräyksiä noudattaen. Kaikissa Sunclass Airlines -lentoyhtiön koneissa on nk. HEPA-suodattimet, jotka varmistavat, että 99,6 % kaikista pölyhiukkasista ja ilman epäpuhtauksista, kuten viruksista ja bakteereista, puhdistetaan. Jatkuva ilmanpuhdistus, joka tapahtuu 2-3 minuutin välein, minimoi tartuntariskiä.

Mahdollisuus muuttaa varausta rajoituksetta
Jotta asiakkaat voivat tuntea olonsa turvalliseksi Tjärebrgin matkalla, tarjoamme joustavan ja maksuttoman Muutos- ja peruutusturvan matkavarauksen yhteydessä. Jos asiakas haluaa muuttaa matkavarausta, on se mahdollista useamman kerrran voimassa olevin ehtojen puitteissa.

Ruokauutuuksia konseptihotelleissamme
Kaikille ruokaa rakastaville on konseptihotelleissamme tarjolla uusia makuja. Sunwing Family Resorts -hotelleissa buffetpöydän uusi teema on street food, joka on saanut vaikutteita ympäri maailmaa. Uuden ja mielenkiintoisen street food -menun lisäksi kokki Johan Åkerberg on loihtinut uusia kasvisruokia, joita voi nauttia omissa Sunwing, Sunprime ja O.B.C. -hotelleissamme. Kasvisruuat ovat olleet suosittuja konseptihotelleissamme, ja nyt kasvisvaihtoehtoja on lisätty entisestään.

Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä:
Jessica Virtanen, tuotepäällikkö Tjäreborg, puhelin 09 1237316,
jessica.virtanen@tjareborg.fi

Linkit

Aiheet

Kategoriat


http://www.tjareborg.fi/

Tjäreborg on toiminut Suomessa matkanjärjestäjänä vuodesta 1966 lähtien.

Yhteyshenkilöt

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön yhteyshenkilö +358438248809
Jessica Virtanen

Jessica Virtanen

Lehdistön yhteyshenkilö Maajohtaja +358405247116