Ohita
Tjäreborg aloittaa jälleen lomamatkat Egyptiin

Tiedote -

Tjäreborg aloittaa jälleen lomamatkat Egyptiin

Kolme talvikautta kestäneen tauon jälkeen Tjäreborg tuo jälleen tarjontaansa lomalennoilla toteutettavat matkapaketit Egyptiin. Viikoittainen lomalento Punaisenmeren rannikolle Hurghadaan on tarjolla talvikaudella 2023–24 keskiviikkoisin lokakuulta huhtikuulle, ja valittavana ovat lomakohteet Hurghada ja Makadi Bay.

– On ilahduttavaa todeta, että pandemia-ajan jälkeen voimme tarjota suomalaisille lomamatkailijoille yhtä kattavan valikoiman kuin ennenkin. Egypti on todella kysytty ja kaivattu lomakohde vain noin viiden tunnin lentomatkan päässä ja ilman aikaeroa, sanoo Jessica Virtanen, Tjäreborgin maajohtaja.

Monipuolisena talvilomakohteena Egypti hakee vertaistaan ja tarjoaa lomailijalle laadukkaan rantaloman lisäksi paljon muutakin. Rikas pinnanalainen meriluonto houkuttaa snorklauksesta ja sukelluksesta kiinnostuneita. Golfaajat viihtyvät lähistön hyvillä golfkentillä. Historiallisista retkikohteista kysytyimpiä ovat Kuninkaiden laakso ja Karnakin temppeli Luxorissa. Moni valitsee myös pidemmän retken, jotta voi nähdä vaikuttavat Gizan pyramidit omin silmin.

Lyhyt lentomatka mahdollistaa hyvin viikon mittaisen lomailun eikä aikaerorasituksesta tarvitse kärsiä lainkaan. Tjäreborgin valikoimassa on kaksi lomakohdetta Punaisenmeren rannikolla: alueen tunnetuin lomakohde Hurghada sekä erityisesti lapsiperheille sopiva Makadi Bay. Lomahotellit ovat tasokkaita ja monissa voi valita myös All Inclusive -vaihtoehdon.

Tutustu Tjäreborgin verkkosivuilla

www.tjareborg.fi/egypti

Lisätietoja:

Jessica Virtanen, maajohtaja, jessica.virtanen@tjareborg.fi, p. 040 524 7116

Aiheet


http://www.tjareborg.fi/

Tjäreborg on toiminut Suomessa matkanjärjestäjänä vuodesta 1966 lähtien.

Yhteyshenkilöt

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön yhteyshenkilö +358438248809
Jessica Virtanen

Jessica Virtanen

Lehdistön yhteyshenkilö Maajohtaja +358405247116