Ohita
Suorat lomalennot savolaisten suosiossa – pääsiäisen matkoista varattu jo yli 80 %

Tiedote -

Suorat lomalennot savolaisten suosiossa – pääsiäisen matkoista varattu jo yli 80 %

Matkanjärjestäjä Tjäreborgin suorat lomalennot Kuopiosta Gran Canarialle ovat kuluvalla talvikaudella olleet jopa suositumpia kuin pandemiaa edeltävänä aikana. Tjäreborg jatkaa lentoja Kuopiosta Gran Canarialle myös talvikaudella 2023–24.

– Matkustamisen helppous, vaivattomuus, nopeus ja edullisuus ovat tärkeitä tekijöitä silloin, kun lomapäätöksiä tehdään. Gran Canaria on monipuolinen lomakohde, jossa on kattava kohde- ja hotellivalikoima sekä paljon harraste- ja aktiviteettitarjontaa. Ja etenkin sitä kaivattua valoa ja lämpöä, sanoo Tjäreborgin maajohtaja Jessica Virtanen.

Tjäreborgin suorat lennot Kuopiosta Gran Canarialle jatkuvat myös talvikaudella 2023–24. Lentosarja käynnistyy syyslomista 11.10. ja jatkuu viikoittain keskiviikkoisin 10.4.2024 saakka. Erityisen kysyttyjä ja aikaisin täyttyviä ovat koululaisten syys- ja hiihtolomaviikot sekä vuodenvaihteen lomamatkat.

Tjäreborgin lomalennot Kuopiosta Las Palmasiin operoi samaan konserniin kuuluva, palkittu lomalentoyhtiö Sunclass Airlines. Konetyyppi on 212-paikkainen Airbus A321. Lennolla on suomalainen matkustamohenkilökunta.

Tjäreborg tarjoaa suoria lentoja Kuopion lisäksi myös Oulusta, Vaasasta, Turusta ja Helsingistä.

Aiheet

Alueet


http://www.tjareborg.fi/

Tjäreborg on toiminut Suomessa matkanjärjestäjänä vuodesta 1966 lähtien.

Yhteyshenkilöt

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön yhteyshenkilö +358438248809
Jessica Virtanen

Jessica Virtanen

Lehdistön yhteyshenkilö Maajohtaja +358405247116