Ohita
Suorat lomalennot pohjalaisten suosiossa – myös ensi talvena Kanarialle

Tiedote -

Suorat lomalennot pohjalaisten suosiossa – myös ensi talvena Kanarialle

Matkanjärjestäjä Tjäreborgin suorat lomalennot Vaasasta Gran Canarialle ovat kuluvalla talvikaudella olleet jopa suositumpia kuin pandemiaa edeltävänä aikana. Tjäreborg jatkaa lentoja Vaasasta Gran Canarialle myös talvikaudella 2023–24.

– Matkustamisen helppous, vaivattomuus, nopeus ja edullisuus ovat tärkeitä tekijöitä silloin, kun lomapäätöksiä tehdään. Gran Canaria on monipuolinen lomakohde, jossa on kattava kohde- ja hotellivalikoima sekä paljon harraste- ja aktiviteettitarjontaa. Ja etenkin sitä kaivattua valoa ja lämpöä, sanoo Tjäreborgin maajohtaja Jessica Virtanen.

Tjäreborgin suorat lennot Vaasasta Gran Canarialle jatkuvat talvikaudella 2023–24. Lentosarja käynnistyy syyslomista 13.10. ja jatkuu viikoittain perjantaisin aina 22.3.2024 saakka. Erityisen kysyttyjä ja aikaisin täyttyviä ovat koululaisten syys- ja hiihtolomaviikot sekä vuodenvaihteen lomamatkat.

Tjäreborgin lomalennot Vaasasta Las Palmasiin operoi samaan konserniin kuuluva, palkittu lomalentoyhtiö Sunclass Airlines. Konetyyppi on 212-paikkainen Airbus A321. Lennolla on suomalainen matkustamohenkilökunta.

Tjäreborg tarjoaa suoria lentoja Vaasan lisäksi myös Oulusta, Kuopiosta, Turusta ja Helsingistä.

Aiheet

Alueet


http://www.tjareborg.fi/

Tjäreborg on toiminut Suomessa matkanjärjestäjänä vuodesta 1966 lähtien.

Yhteyshenkilöt

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön yhteyshenkilö +358438248809
Jessica Virtanen

Jessica Virtanen

Lehdistön yhteyshenkilö Maajohtaja +358405247116