Ohita
Padel on nyt harrastusten ykkönen lomamatkoilla

Tiedote -

Padel on nyt harrastusten ykkönen lomamatkoilla

Suosiotaan kasvattava mailapeli padel on löytänyt tiensä myös lomamatkailun tarjontaan. Matkanjärjestäjä Tjäreborg panostaa lajiin ja tarjoaa lomakohteita ja hotelleja, joissa padelin harrastaminen on mahdollista.

Mailapeli padel on vallannut maailman ja Pohjoismaat huikealla vauhdilla. Esimerkiksi Ruotsissa padelin harrastajia on jo lähes puoli miljoonaa. Suomen Padelliiton mukaan harrastajien määrä Suomessa on tällä hetkellä noin 40 000, ja luku on kovassa kasvussa. Uusia kenttiä nousee eri puolille maata. Lajin kasvava suosio näkyy myös lomamatkailussa.

– Lomamatkoilla halutaan suosikkiharrastusten pariin tai mahdollisesti kokeilla jotakin aivan uutta. Meidän tarjonnassamme entistä yksilöllisempien lomaelämysten tuottaminen ja hyvinvointi ovat tärkeitä. Padel on nyt pop, niinpä haluamme tarjota sitä myös lomakohteissa ja hotelleissamme, kertoo Tjäreborgin maajohtaja Jessica Virtanen.

Helposti aloitettava ja sosiaalinen padel sopii kaikenikäisille ja monentasoisille liikkujille. Tjäreborgin valikoimassa on 54 hotellia, joissa joko on oma padelkenttä tai lähellä on padelkeskus tai -klubi.

Tjäreborg järjestää myös ohjattuja padel-aktiivilomia Mallorcalle. Aktiivilomalla lajiin voi keskittyä yhdessä muiden harrastajien kanssa ja kehittää peliään valmentajan opastuksella.

Ensi talven suosittuja padel-kohteita ovat esimerkiksi Gran Canaria ja Teneriffa. Tjäreborg satsaa padelkenttiin myös omissa konseptihotelleissaan, ja esimerkiksi Teneriffan Sunprime Ocean View -hotellissa pääsee jo pelaamaan.

– Jos ei malta odottaa talvilomaan saakka, loppukesästä tai syksyllä voi suunnata esimerkiksi Kreetalle perheille sopivaan Arminda-hotelliin tai Madeiran aikuisille suunnattuun Four Views Baia -hotelliin, suosittelee Virtanen.

Padelmatkojen tarjonta laajenee entisestään kesäksi 2022, kun lomakohdevalikoima normalisoituu pandemian jälkeen.

Lisätiedot: Jessica Virtanen, maajohtaja, Tjäreborg, jessica.virtanen@tjareborg.fi, p. 040 524 7116

Aiheet


http://www.tjareborg.fi/

Tjäreborg on toiminut Suomessa matkanjärjestäjänä vuodesta 1966 lähtien.

Yhteyshenkilöt

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön yhteyshenkilö +358438248809
Jessica Virtanen

Jessica Virtanen

Lehdistön yhteyshenkilö Maajohtaja +358405247116