Ohita
Nordic Leisure Travel Group ostaa kolme hotellikiinteistöä Kreikassa

Tiedote -

Nordic Leisure Travel Group ostaa kolme hotellikiinteistöä Kreikassa

Nordic Leisure Travel Group, johon suomalaisen Tjäreborgin lisäksi kuuluvat johtavat pohjoismaiset matkanjärjestäjät Ving ja Spies, on tehnyt merkittävän hotellikaupan Westford Capital Ltd:n kanssa. Kauppaan kuuluu kolme konseptihotellikokonaisuutta: Sunwing Family Resort Kallithea Beach Rodoksella sekä Sunwing Family Resort Makrigialos Beach ja Ocean Beach Club Kreetalla.

Hotellit ovat jo entuudestaan Nordic Leisure Travel Groupin johtamia, ja NLTG:n edeltäjä on alun perin rakentanut ne ja omistanut kymmenien vuosien ajan. Kiinteistöt olivat väliaikaisesti Lontoossa sijaitsevan hotellikiinteistörahasto Westford Capitalin omistuksessa, joka sijoitti omistuksensa aikana huomattavasti hotellien kehittämiseen.

Kauppaan sisältyvissä hotelleissa on yhteensä lähes 800 huonetta ja hieman yli 1 900 vuodepaikkaa. Ne kuuluvat Nordic Leisure Travel Groupin suosituimpiin konseptihotelleihin, ja niillä on paljon kanta-asiakkaita ja korkea asiakastyytyväisyys.

– Nämä kolme hotellia ovat paitsi erittäin suosittuja, myös hyvin keskeisiä integroidun liiketoimintamallimme kannalta. Siksi tuntuu erityisen hyvältä, että ne ovat jälleen omistuksessamme. Sen lisäksi, että varmistamme jatkuvuuden näissä hotelleissa, voimme panostaa niiden kehittämiseen, mikä puolestaan hyödyttää asiakkaitamme. Se luo myös hyvät edellytykset kannattavuudelle ja kasvulle, sanoo Magnus Wikner, konsernijohtaja, Nordic Leisure Travel Group.

Lisätietoja: Claes Pellvik, Head of Communication, Nordic Leisure Travel Group, claes.pellvik@nltg.com tai +46 709513032

Aiheet

Kategoriat


http://www.tjareborg.fi/

Tjäreborg on toiminut Suomessa matkanjärjestäjänä vuodesta 1966 lähtien.

Yhteyshenkilöt

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön yhteyshenkilö +358438248809
Jessica Virtanen

Jessica Virtanen

Lehdistön yhteyshenkilö Maajohtaja +358405247116