Ohita
Puerto Rico on yksi Gran Canarian suosikkikohteista. Kuva: Viktor Wedell
Puerto Rico on yksi Gran Canarian suosikkikohteista. Kuva: Viktor Wedell

Tiedote -

Kolme neljäsosaa syyslomamatkoista loppuunmyyty

Koulujen alkaminen vilkastuttaa huomattavasti matkamyyntiä ja Tjäreborgilla lähes kolmasosa elokuun puolivälissä myydyistä matkoista on lokakuun syyslomaviikoille ajoittuvia matkoja. Myös reittilennoilla tehtäviä matkoja varataan juuri nyt enemmän kuin normaalisti.

Syyslomaviikoille ajoittuvista pakettimatkoista on myyty kolme neljäsosaa. Vilkkain syyslomaviikko on viikko 42 ja Tjäreborgin lentokapasiteetti Kanariansaarille on lähes tuplattu kyseisellä viikolla.
- Lennämme 14.-16. lokakuuta Helsingistä Gran Canarialle ja Teneriffalle poikkeuksellisesti isoilla Airbus A330-koneilla, joihin mahtuu 388 matkustajaa. Normaalisti Kanarian lennot lennetään 212-paikkaisella Airbus A321-koneella. Syyslomamatkalle pääsee kätevästi myös muualta Suomesta, sillä aloitamme suorat lentomme Turusta, Kuopiosta ja Vaasasta Kanariansaarille juuri syyslomien kynnyksellä, sanoo Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski.

Suosituimmat rantalomakohteet syyslomalla ovat Gran Canaria, Teneriffa, Turkki, Rodos ja Kypros. Reittilennoilla tehtäviä matkoja on myyty eniten Costa del Solille ja Dubaihin sekä Euroopan suurkaupunkeihin kuten Lontooseen, Prahaan, Roomaan ja Berliiniin.
- Syyslomaviikoille on myyty myös ennätysmäärä ottelupaketteja Englannin Valioliigan otteluihin, toteaa Arja Pucilowski.

Syyslomamatkan ehtii vielä varata
Vaikka jotkut lennoista ovatkin jo lähes loppuunmyytyjä, ennättää syyslomamatkan saada vielä Kanariansaarille Helsingistä, Kuopiosta, Turusta ja Vaasasta lähtevillä lennoilla. Turkkiin pääsee Helsingistä ja Vaasasta. Reittilennoilla tehtävillä matkoilla pääsee syysloman viettoon useisiin Euroopan kaupunkeihin ja Dubaihin.


Lisätietoja
:
Arja Pucilowski, tiedotuspäällikkö, puh. 040 587 8605, arja.pucilowski@tjareborg.fi

Aiheet

Kategoriat


http://www.tjareborg.fi/

Tjäreborg on Suomen kolmanneksi suurin matkanjärjestäjä ja sen tarjonnassa on yli 400 matkakohdetta yli 50 maassa. Tjäreborg myy tilauslennoilla tehtäviä valmismatkoja, reittilennoilla tehtäviä kaupunki- ja kaukomatkoja, risteilyjä sekä myös pelkkiä lentolippuja ja hotellimajoituksia. Tjäreborgin vuosittainen matkustajamäärä on n. 190.000. Tjäreborg on osa Thomas Cook Northern Europe -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin matkan-järjestäjäkonserni ja johon kuuluvat matkanjärjestäjät Ving Ruotsissa ja Norjassa, Spies Tanskassa sekä tilauslentoyhtiö Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Northern Europe on osa kansainvälistä matkailualan konsernia Thomas Cook Group plc:tä, joka on noteerattu Lontoon pörssissä. Thomas Cook Group plc:n vuosittainen matkustajamäärä on n. 20 miljoonaa.

Yhteyshenkilöt

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön yhteyshenkilö +358438248809
Jessica Virtanen

Jessica Virtanen

Lehdistön yhteyshenkilö Maajohtaja +358405247116