Ohita
Espanjan Grand Prix
Espanjan Grand Prix

Tiedote -

Formula 1 – vauhdikas menestys Tjäreborgilla

Suomalaiset ovat formula-kansaa. Sen huomasi Tjäreborg, kun Formula 1 -matkojen myynti aloitettiin vuosi sitten. Kysyntä ylitti kaikki odotukset ja eniten matkoja myytiin Espanjan, Itävallan ja Unkarin Grand Prix -ajoihin. Nyt Tjäreborgin tarjonnassa ovat myös Saksan ja Englannin osakilpailut. Ranskan osakilpailut tulee myyntiin vuodenvaihteen jälkeen.

Formula 1 -matkoja myydään paketteina, joihin kuuluu katsomopaikat, lennot, hotelli sekä kuljetukset. Näin formulapaketin ostaja pääsee vähällä vaivalla nauttimaan paikan päällä formulahuumasta ja seuraamaan suomalaisia tähtikuljettajia Kimi Räikköstä ja Valtteri Bottasta.

- Myimme vuoden 2017 formulakisoihin toistasataa matkaa. Kysyntä on kasvanut koko ajan ja uskomme, että ensi vuoden myyntimme tulee kaksinkertaistumaan, sanoo Jessica Virtanen, Tjäreborgin tuotepäällikkö. - Formulakisojen seuraaminen paikan päällä on monien unelma ja me olemme tehneet unelman toteuttamisesta helppoa tarjoamalla valmiita paketteja, joihin sisältyy kaikki. Ja kaiken lisäksi edulliseen hintaan, jatkaa Jessica Virtanen.

Tjäreborgin Formula 1 -matkat ovat neljän päivän matkoja ja matkat myydään kokonaisina paketteina. Pakettiin kuuluu edestakaiset lennot, kolmen yön yöpyminen hotellissa, kuljetukset hotellin ja formularadan välillä sekä pääsyliput lauantain aika-ajoihin ja sunnuntain kilpailuun. Pakettiin kuuluu myös opastus, josta vastaa Tjäreborgin sisaryhtiön Thomas Cook Sportin englanninkielinen edustaja.

Tjäreborgin Formula 1 -matkat
Formula 1 Espanjassa – lähtöpäivä 11.5.2018
Formula 1 Monacossa - lähtöpäivä 25.5.2018
Formula 1 Itävallassa – lähtöpäivä 29.6.2018
Formula 1 Englannissa – lähtöpäivä 6.7.2018
Formula 1 Saksassa – lähtöpäivä 20.7.2018
Formula 1 Unkarissa – lähtöpäivä 27.7.2018
Formula 1 Belgiassa – lähtöpäivä 24.8.2018
Formula 1 Italiassa – lähtöpäivä 3.9.2018
Formula 1 Abu Dhabissa – lähtöpäivää ei vielä vahvistettu
Formula 1 Singaporessa – lähtöpäivää ei vielä vahvistettu

Ranskan Grand Prix on tulossa myyntiin.

Lue lisää: https://www.tjareborg.fi/formula-1-matkat

Hintaesimerkki:
Belgian Grand Prix, lähtö perjantaina 24.8.2018, hinta alkaen 880 eur/hlö. Hintaan sisältyy kolme (3) yötä Thon Hotel Bryssel City Center -hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa, suorat lennot Finnairilla sekä liput lauantain aika-ajoihin ja sunnuntain kilpailuun. Myös kuljetukset hotellin ja Spa-Francorchampsin radan välillä sisältyvät hintaan.


Lisätietoja:

Jessica Virtanen, tuotepäällikkö, puh. 040 524 7116, jessica.virtanen@tjareborg.fi

Aiheet


http://www.tjareborg.fi/

Tjäreborg on toiminut Suomessa matkanjärjestäjänä vuodesta 1966 lähtien. Tjäreborgin tarjonnassa on yli 400 matkakohdetta yli 50 maassa. Tjäreborg myy tilauslennoilla tehtäviä valmismatkoja, reittilennoilla tehtäviä kaupunki- ja kaukomatkoja, risteilyjä, Formula 1 -matkoja sekä lentolippuja ja hotellimajoituksia. Tjäreborgin vuosittainen matkustajamäärä on n. 185.000. Tjäreborg on osa Thomas Cook Northern Europe -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin matkanjärjestäjäkonserni ja johon kuuluvat matkanjärjestäjät Ving Ruotsissa ja Norjassa, Spies Tanskassa sekä tilauslentoyhtiö Thomas Cook Airlines Scandinavia. Thomas Cook Northern Europe on osa kansainvälistä matkailualan konsernia Thomas Cook Group plc:tä, joka on noteerattu Lontoon pörssissä. Thomas Cook Group plc:n vuosittainen matkustajamäärä on n. 19 miljoonaa.

Yhteyshenkilöt

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön yhteyshenkilö +358438248809
Jessica Virtanen

Jessica Virtanen

Lehdistön yhteyshenkilö Maajohtaja +358405247116