Ohita
Hyvinvointi ja elämykset Tjäreborgin uuden kesäkampanjan keskiössä

Uutinen -

Hyvinvointi ja elämykset Tjäreborgin uuden kesäkampanjan keskiössä

Tapaninpäivänä käynnistyneen Tjäreborgin kesäkampanjan ytimessä on hyvinvointi ja elämykset. Matkanjärjestäjä on julkistanut uudistetun brändi-identiteetin, joka niin ikään rakentuu hyvinvoinnin ja elämysten ympärille. Hyvinvointi tarkoittaa kuitenkin hyvin erilaisia asioita eri ihmisille ja eri tilanteissa. Yhtiön uusi slogan ”Find your wave” kuvastaa tavoitetta tarjota jokaiselle asiakkaalle mahdollisuus löytää oma aaltonsa, oma tiensä hyvään oloon ja elämyksiin lomamatkalla.

Uudenlaisella lomamatkojen kategorisoinnilla Tjäreborg haluaa tehdä asiakkaalle helpoksi löytää juuri hänen tarpeisiinsa ja toiveisiinsa sopivat lomavaihtoehdot.

– Itse lomakohde on menettänyt painoarvoaan lomamatkan valinnassa. Usein, ja ehkä erityisesti juuri tänä vuonna, tärkeämpää on loman sisältö ja sen tuottama hyvinvointi laajassa merkityksessä. Se voi tarkoittaa vaikkapa rentoutumista tasokkaassa hotellissa, aurinkoista rantaelämää, luontoelämyksiä, liikuntaa ja treeniä tai kaupunkiloman kulttuurielämyksiä, sanoo Jessica Virtanen, Tjäreborgin maajohtaja.

Tjäreborgin kesäkampanja painottuu liikkuvaan kuvaan. Uudet mainosfilmit pyörivät televisiokanavilla, suoratoistopalveluissa sekä YouTubessa ja muissa some-kanavissa.

Kampanjan suunnittelusta vastaa ruotsalainen mainostoimisto Åkestam Holst yhdessä konsernin inhouse-markkinointitiimin kanssa. Tjäreborgin ja sen pohjoismaisten sisaryhtiöiden uuden brändi-identiteetin takana on niin ikään ruotsalainen Happy F&B.

Yhteyshenkilöt

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön päivystyspuhelin

Lehdistön yhteyshenkilö +358438248809
Jessica Virtanen

Jessica Virtanen

Lehdistön yhteyshenkilö Maajohtaja +358405247116